Coach en adviseur voor teams en personen

Elly de Lorijn Coach en adviseur

Groei en ontwikkeling zijn voor elke organisatie en in elk verbetertraject essentieel. Als coach en adviseur bied ik inspirerende trainingen aan teams en afdelingen, executive coaching aan managers en leidinggevenden en help ik medewerkers op elk niveau vooruit via lifecoaching en loopbaancoaching. Door mij op te stellen als kritische vriend en dienend medereiziger met aandacht voor het geheel bereiken we samen zichtbare verbetering en komen we tot verbinding, voldoening en persoonlijk leiderschap.

Teamcoaching: samen verbeteren en soepel samenwerken

Bij het coachen van teams stimuleer ik de mensen om te luisteren naar elkaars standpunten en als groep belemmeringen op te ruimen. In een veilige omgeving leer ik het team om problemen niet langer te zien als een bedreiging, maar als een kans voor intensieve gezamenlijke groei. Zo ontstaat er ruimte om processen en samenwerkingen in korte tijd weer soepel te laten verlopen en ben je als team beter uitgerust om een volgende uitdaging het hoofd te bieden. Teamcoaching is pas geslaagd als er bij jouw team daadwerkelijk iets is veranderd. Daarom richt ik mij altijd op het eindresultaat: verbetering.

Executive coaching: veilig en kritisch groeien als leider

Als manager of leidinggevende moet je naast het hebben van vakkennis ook samenwerken, inspireren, focussen op prioriteiten, beslissingen nemen en openstaan voor zelfreflectie. Een hele uitdaging! Met executive coaching neem je op een veilige, onafhankelijke en soms confronterende manier je eigen functioneren onder de loep. Door naast je te gaan staan en je een spiegel voor te houden ben ik daarbij je kritische medereiziger.

Mijn aanpak is onderzoekend, stimulerend en resultaatgericht. Ik zet jouw vragen, persoonlijke uitdagingen en kansen centraal. Ik geef je de ruimte om authentiek te zijn en zonder gevolgen hardop diverse scenario’s te overdenken. Ook leer ik je hoe je je richt op je belangrijkste relaties, terwijl je aandacht blijft houden voor je grootste troef: jezelf. Zo kom je weer in contact met je innerlijke drijfveren en kun je je capaciteiten als leider talentvol, authentiek en optimaal benutten.

Lifecoaching en loopbaancoaching: word leider over je eigen leven

Sluiten je werk en leven van vandaag nog aan bij je persoonlijke wensen en inspiratiebronnen? Leef jij je levensbestemming? Lifecoaching biedt je een moment van bezinning die je de nodige helderheid geeft. Samen onderzoeken we wie je bent, wie je wilt zijn en wat jou belemmert om te werken en te leven met bezieling en vitaliteit. Vanuit fascinatie en verwondering voor jouw eigenheid help ik je om met respect en liefde voor alles wat bestaat weer leider te worden over je eigen leven.

Heb je behoefte aan nieuwe zingeving in je loopbaan of ben je door omstandigheden uit de koers geraakt? Loopbaancoaching kan je carrière een positieve nieuwe wending geven. Via je levensverhaal, talentenonderzoek en gerichte vragen help ik je inzicht te krijgen in wie je bent en wie je wilt zijn, wat je doet en wat je wilt doen. Ik werk resultaatgericht en ben nieuwsgierig, betrokken en zonder oordeel. Als we hebben ontdekt waarin je je wilt ontwikkelen, kunnen we aan de slag met concrete actiepunten.

Ook verbinden, verbeteren en groeien?

Bij het coachen en adviseren kijk ik met jouw doel voor ogen naar de behoeften van je medewerkers. Ik houd rekening met hun veerkracht, stimuleer ze om met zelfvertrouwen hun kwaliteiten te gebruiken en laat jouw visie en strategie bij ze leven. Zo zullen ze beter en met meer plezier en voldoening presteren als individu en als team.

Kies jij ook voor gezamenlijke groei, persoonlijk leiderschap, verbinding en verbetering? Of ben je nieuwsgierig naar een ‘foto’ van jouw organisatiecultuur? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Coaching en advies kan in losse, eenmalige sessies of door mij als coach, intern adviseur of organisatieadviseur in te schakelen voor een traject op maat.

Neem nu contact op